Palvelut

Annika Tähtinen on koulutukseltaan naprapaatti D.N. , valmistunut -81 ja harjoittanut ammattiaan siitä lähtien. Annika on harjoittanut  ja kouluttanut  myös eläinfysioterapiaa vuodesta 1994. Hän on kehittänyt lisää eläinfysioterapiassa tarvittavia katsantokantoja ja hoitomenetelmiä erilaisissa lihas-, nivel, -ja nikamaongelmissa. Annika on myös Dipl. homeopaatti niin ihmisille kuin eläimillekin.

Naprapaatti Annika Tähtinen hoitaa kipua sekä käsin, että erilaisia fysikaalisia metodeja hyödyntäen.

Vastaanotolla valitaan hoitomuoto vaivan ja kivun mukaan aina yksilöllisesti.

 

Helpota kipuasi – ja voi paremmin naprapaatin vastaanotolla

Särkeekö selkääsi? Kivistääkö niskaasi? Jomottaako niveliäsi? Onko sinulla havaittu  nivelrikkoa?

Muista, että kipu on aina merkki siitä, että kehossasi on jotain pielessä. Ennen kuin tilanne pahenee, hoidata itsesi kuntoon ja helpota oloasi. Paranna vaivasi ammattilaisen avulla!

 


Eläinfysioterapia – koirat ja hevoset

Kaikilla koirilla voi elämänsä aikana olla tilanteita, joissa tarvitaan apua kivunlievitykseen tai liikkumisen ongelmiin. Potilas voi olla kotikoira, pentu tai jo kypsempään ikään ehtinyt seniori. Usein vastaanotolle tulee harrastekoira, jonka kanssa treenataan paljon, ja luonnollisesti tekevälle sattuu. Kun on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, niin kolhuja syntyy. Juoksijat kärsivät erilaisista rasitusvammoista, tai yhteentörmäyksissä syntyneistä kolhuista. Työkoirat, suojelukoirat tai metsästyskoirat saattavat joutua alttiiksi erilaisille kontaktivammoille ja muille lajille tyypillisille haavereille. Mahdollisesti vammoja on jo korjattu leikkauksella, ja toipumisen edistämiseen tarvitaan lisäapuja.

Annika Tähtinen on erikoistunut eläinten biomekaniikkaan.

Biomekaniikalla tarkoitetaan biologisten järjestelmien tutimista mekaniikan avulla. Fysiikan lisäksi biomekaniikassa hyödynnetään tietämystä eläimen anatomiasta, fysiologiasta, hermolihasjärjestelmästä ja kinesiologiasta. 

Hevosten hoitometodit voivat olla mm; manuaalinen tietynlainen poikittaishieronta, nivelten manipulaatioita kivun hoidossa tai turvotuksissa. Fysikaaliset laitteet esim. laser ja microvirrat ovat tuloksellisia hoidoissa. Myös ratsastajan omat biomekaaniset ongelmat voivat olla jopa esteenä hevosen omien  liikesarjojen onnistumiselle. 


 

 

 

 

 

 

Annika Tähtinen
Naprapaatti (Doctor of Naprapath, D.N.)

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen ammattilainen.

Arcanum Oy
Ratsastie 10

Ruskeasuo
00280 Helsinki

Ajanvaraus ark. 9-11
+358 400 474 973
Muuten aikoja voi tiedustella viestillä tai annika.tahtinen@arcanum.fi